Formeel evenement: LinkedLabels

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
6 okt. 2022 16:00 - 19:00
Locatie
Café van Buren

Ben jij benieuwd naar dé tools om jezelf en je toekomstige bedrijf optimaal te presenteren aan de buitenwereld? Op 6 oktober 2022 verzorgt LinkedLabels een training in Personal Branding en Social Selling om jou alles over precies die methoden te vertellen. De training zal plaats vinden bij Van Buren achterin. De training begint om 16:00u met afsluitend een drankje.
 
Personal Branding gaat over het creëren van een professionele identiteit voor jezelf. Tijdens de training gaan we onder andere in op de manier hoe jij jezelf presenteert op LinkedIn, tijdens een sollicitatie en in de eerste weken van een nieuwe functie.
 
Met het onderwerp Social Selling duiken we in de mogelijkheden die een bedrijf heeft om op sociale media zo goed mogelijk in contact kan komen met interessante leads; voor moderne bedrijven cruciaal om hun salesdoelen te behalen.
 
Over LinkedLabels
LinkedLabels bestaat uit een zestal individuele bedrijven; de labels. Ieder label is een specialist in het werven en selecteren van kandidaten binnen een specifiek vakgebied. Dit doen zij enerzijds voor de klant, maar anderzijds nemen ze ook zelf professionals aan die op uitzendbasis werken. Op deze manier zijn de labels in staat om zo goed mogelijk aan de wens van hun klanten te voldoen.
 
Meer weten over de organisatie? Kijk dan eens op: de website van LinkedLabels

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze partners