Winterglow gala

Onbekend

Winterglow gala

Glow Student Events presents: Winterglow Gala 2020 (LUSTRUMEDITIE)! ✨

Inmiddels alweer 5 jaar geleden begon een groep enthousiaste studenten van verschillende studieverenigingen aan een geweldig project: het organiseren van een GROOT gala. Het doel: zo snel mogelijk uitgroeien tot het grootste gala van de HAN.

En dat lukte! Na een succesvolle eerste editie bij Lindenberg Nijmegen en meerdere UITVERKOCHTE edities bij Stadsschouwburg en De Vereeniging mogen wij op 6 februari alweer voor de vierde keer onze heupjes los gooien in een prachtige zaal bij De Vereeniging aan het Keizer Karelplein.

Pak of jurk gereed? Mooi! Ledentickets zijn verkrijgbaar vanaf 25 november. Overige tickets zijn verkrijgbaar vanaf 2 december.

🎟 Tickets: info volgt
Leden: €12,50
Niet-leden: €15
(Kortingscodes voor leden worden verstrekt via de mail)

🤝 Het Winterglow Gala wordt georganiseerd in samenwerking met de volgende studieverenigingen van de HAN:

- Tri Movere
- SV Fides
- SV TOEP
- SV RUIS
- SV CEnter
- SVSB
- SV Gusto
- Studievereniging Nexus
- SV FAST
- Studievereniging Meesterlijk

👍 Op de hoogte blijven? Like Glow student events en zet jezelf op aanwezig!