Online pubquiz

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
27 mei 2020 20:00 - 23:00
Locatie
Thuis op de bank

Online pubquiz

PUBQUIZ TIME ??, maar dan vanaf je eigen bank met een lekker versnapering in je hand ?.

Studieverenigingen CEnter, Nexus, FSHAN, Fides en Meesterlijk hebben hun krachten gebundeld en voor de leden van de verenigingen en niet-leden een pubquiz in elkaar gezet. Wanneer? Woensdag 27 mei vanaf 20:00. De livestream voor de pubquiz wordt gehost via Zoom en meedoen kan je via Kahoot. We raden je aan om het via twee devices te spelen zodat je ook gezellig kan meekijken met de livestream. De link naar de livestream volgt nog.

Maar wat is een pubquiz zonder alcohol of de kroeg? Voor deze kwestie hebben we een oplossing in samenwerking met Bascafe? Voor de bier liefhebbers kunnen jullie een Speciaalbierpakket bestellen wat bestaat uit 4 lekkere speciaalbieren voor maar 12,50€ ? Voor de wijn liefhebbers kunnen jullie een heerlijke fles Rood, Rosé, Wit, of Zoet bestellen voor maar 12,50€ ? Bestellen kan tot 25 mei 00:00 via het onderstaande formulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdf5-UWvgKIBwwy601--v3OIFwfr5FCht8DliOxTO0lyQeClg/viewform?fbclid=IwAR1hXAFiFDiPvJpnTLtMVgOmwGhJXuE2K4TF_G0QaQJmVKyirXB3_th4Tqw

De bestellingen worden tot aan de deur geleverd zodat we allemaal kunnen genieten van onze alcoholische versnapering tijdens de quiz ? 
P.S. leveringen kunnen alleen in Nijmegen of Arnhem plaatsvinden

Voor de top 3 winnaars staat een leuk prijsje te wachten, dus doe goed je best en wie weet win jij wel een leuke prijs ?.

Onze partners