RAGweek veiling

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
15 apr. 2021 20:00 - 22:00

RAGweek veiling

Lieve leden, 

Met dit evenement wordt tijdens de RAGweek geld ingezameld voor de goede doelen Right to Play & De hond kan de was doen.
Nexus presenteert op deze avond 'must have' items waarop geboden kan worden.. door jullie! ✋

In samenwerking met van Buren worden bierpakketjes samengesteld om te nuttigen op deze avond. Voor €15,00 kun je een speciaalbier pakketje afnemen en ook hiermee steun je de RAGweek, want 1/3 van deze opbrengst gaat naar de goede doelen! Overtuigd? App Janne Weustenenk (0657640739) om je pakketje te bestellen. Verdere informatie hierover ontvang je van hem. Bestel vóór vrijdag 9 april, zodat je het pakketje vanaf maandag 12 april t/m donderdag 15 april kan ophalen. 

Het evenement is gratis, je hoeft dus alleen te betalen voor de items die je wilt hebben en eventueel het speciaalbier pakketje. 💰
Log in op Teams en kom kijken welke items worden aangeboden. Zie je iets leuks? Biedt mee, sleep de items binnen en steun de goede doelen.🆒 

Win-win verhaal, toch?  🎯

Meld je aan via de website! De veilingsborrel wordt gehost in de teamsomgeving van Nexus. Mocht je geen toegang hebben tot de teamsomgeving: stuur dan een berichtje naar 06-57640739.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze partners