Speeddaten voor Arnhemse propedeuse

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
20 apr. 2021 14:30 - 22 apr. 2021 14:30

Speeddaten voor Arnhemse propedeuse

AANMELDEN MOGELIJK!

Wat zijn jullie in een rot periode aan deze onwijs leuke studie begonnen! De pandemie zorgt ervoor dat jullie online les hebben, in constant dezelfde groepjes werken en mogelijk niet eens jullie gehele eigen klas kennen..
En daar komt studievereniging Nexus om de hoek, want juist die sociale contacten kunnen erg belangrijk zijn bij een nieuwe studie met nieuwe mensen. En omdat wij dat ook zo belangrijk vinden, zijn we juist speciaal voor de Arnhemse propedeuse klassen iets aan het organiseren. Een evenement waarbij jullie je eigen klas nog iets beter leren kennen!

Onze Arnhem commissie organiseert een evenement voor de Arnhemse propedeuse klassen, aansluitend op jullie laatste college, om de drempel zo laag mogelijk te houden. Want wie wilt zijn eigen klas nou niet leren kennen? Daarvoor hebben wij verschillende games bedacht die jullie gaan doen in duo's of viertallen die wij samenstellen. Met deze verschillende games kunnen jullie punten verdienen, wie de meeste punten per klas heeft gescoord wint een cadeaubon van Bol.com ter waarde van €25! Enthousiast? Wij wel. 

Om het nog makkelijker te maken, wordt het evenement gehost in jullie Propedeuse team in het Bedrijfskunde SV NEXUS kanaal. De meeting wordt gestart wanneer jullie klas klaar is met het college en we beginnen 15 minuten na die tijd. Wij zijn met veel enthousiasme met de voorbereidingen bezig en hopen jullie met evenveel enthousiasme te zien tijdens het evenement! 

Dinsdag 20 april: BKA-B02 (15:15)
Woensdag 21 april: BKA-B03 (13:45)
Donderdag 22 april: BKA-B01 (13:45) 

Klik hier om je aan te melden!  

 

Onze partners