Belangrijke informatie

Aanmelden & kosten

De introductieweek wordt georganiseerd door studievereniging Nexus en de HAN. De kosten die zijn verbonden aan de verschillende onderdelen en de manier waarop je jezelf kan aanmelden en de kosten die daaraan zijn verbonden vindt je hier:

  • De Meet & Greet op maandag 23 augustus (incl. lunch) is een verplicht onderdeel en is gratis. Hiervoor hoef je je niet aan te melden, je krijgt hiervoor automatisch een uitnodiging via de mail.
  • Aan de kenniscarrousel op donderdag 26 augustus kun je vrij deelnemen. Dit is eveneens een gratis onderdeel.
  • De kosten voor deelname aan het resterende deel van de week bedragen €40,- . Hiervoor krijg je onvergetelijke ervaringen die je nog tot ver in je studie blijft koesteren! Via de HAN Webshop kun je jezelf aanmelden en betalen.

Zie ook: Programma Arnhem of Programma Nijmegen.

Praktische zaken

Om goed deel te kunnen nemen aan de introductieweek zijn de volgende voorbereidingen raadzaam: een OV-chipkaart, een fiets en een identiteitsbewijs.​

Belangrijk: de Radboud Universiteit en andere HAN-opleidingen organiseren in dezelfde periode hun introductieweken. Dit kan betekenen dat Swap- en OV-fietsen schaars zijn.

Informatiepagina HAN

Belangrijke informatie omtrent de start van je opleiding vind je op de welkomstpagina van de opleiding.

Facebookgroep

Om niets te missen omtrent de introductie en om alvast in contact te komen met oudejaarsstudenten, is net als voorgaande jaren een Facebookgroep in het leven geroepen.

Word Nexist

Wil jij je studententijd onvergetelijk maken? Meld je dan nu aan bij SV Nexus! Meer informatie over wie wij zijn en wat we doen vind je hier.

Onze partners