Welke commissies zijn er?

Studievereniging Nexus heeft verschillende commissies om de formele en informele activiteiten te organiseren, deze staan hieronder beschreven.

Feest- en borrelcommissie

De feest- en borrelcommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van informele evenementen, feesten en borrels. Iedere maand zal er een toegankelijke borrel georganiseerd worden bij onze stamkroeg BAR2. Daarnaast zullen de grotere feesten periodiek georganiseerd worden. Klik hier voor een aantal foto's van een borrel in Nijmegen. En klik hier voor foto's van een feest met andere verenigingen.

Formele commissie

De formele commissie is verantwoordelijk voor het vinden van bedrijven en organisaties die een (financiële) bijdrage willen leveren aan Nexus. Daarnaast zorgt deze commissie voor het organiseren van evenementen die onze studenten vooruit zullen helpen bij hun carrière tijdens en na de studie. Denk hierbij aan het organiseren van een stagemarkt, lezingen, trainingen en een congres.

Arnhem commissie

Sinds 2020 hebben wij ook een Arnhemcommissie. Deze commissie zal onder andere borrels in lokaal 99 organiseren, feesten met andere verenigingen en andere activiteiten zoals een pubquiz. Klik hier voor een aantal foto's van een borrel in Arnhem!

Introcommissie

De leden van de introductiecommissie zijn verantwoordelijk voor alles omtrent de introductieweek. Zij zullen er voor zorgen dat de nieuwe studenten van onze opleiding een onvergetelijke week ervaren die tot in de puntjes verzorgd is. Dit alles gaat in samenwerking met de HAN.

Reiscommissie

De reiscommissie is verantwoordelijk voor de studiereis. Afgelopen jaar vond deze van 24 t/m 27 januari plaats in Lissabon! Op deze reis vonden verschillende formele en informele activiteiten plaats. Klik hier voor de aftermovie van de reis.

Alumnicommissie

Ook is er nu een commissie bezig voor onze alumni's. De eerste leden van Nexus zijn afgelopen jaar al afgestudeerd. Ook voor hen willen we nog iets betekenen. Denk jij een goed idee te hebben voor deze commissie? Mail dan naar info@svnexus.nl

Evenementencommissie

De evenementencommissie is verantwoordelijk voor de evenementen. Denk bij evenementen aan dingen als lasergamen, een barbecue of bierproeverij.

Galacommissie

Studievereniging Nexus heeft een partnerschap met Glow Student Events. Samen met andere verenigingen organiseren zij het grootste gala van de HAN. Nexus draagt hier ook aan bij door actieve leden werk voor Glow Student Events te laten doen. Klik hier voor de aftermovie van dit geweldige gala in 2020.

Kascommissie

De kascommissie zal 2 à 3 keer per jaar het werk van de penningmeester controleren.

Lijkt het jou leuk om commissiewerk te doen? Stuur dan een mailtje naar info@svnexus.nl en vermeld hierin je eerste en tweede keus en geef een korte motivatie waarom jij de geschikte persoon bent voor een rol binnen een van de commissies.