Feesten- en borrelcommissie

De feest- en borrelcommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van informele evenementen, feesten en borrels. Iedere maand is er een toegankelijke borrel bij onze stamkroeg BAR2. Eerder zijn al thema's zoals een Nexus on the Beach, Sinterklaasborrel, Nieuwjaarsborrel, After studiereisborrel met Portugal als thema en een bierpongtoernooi georganiseerd. Klik hier voor aan aantal foto's van een borrel in Nijmegen.

Daarnaast worden de grotere feesten periodiek georganiseerd. Zo is er een feest georganiseerd met 4 andere vereniging 'Winterwonderland XXL'.  Klik hier voor de foto's van het grote Winterwonderland XXL feest.

De leden van de feesten- en borrelcommissie zijn:
- Eda Aydin (voorzitter)
- Menno Sampers (penningmeester)
- Dannyck Westrate
- Anne Broeren
- Yan Ni Giskes

IMG_6302.JPG
Boven van links naar rechts, Menno en Dannyck. Onder van links naar rechts, Anne en Yan Ni. Eda ontbreekt op de foto.