Talent & Pro

Ontmoet Talent&Pro

1000 professionals, 30 preferred supplierships, 15 traineeships, 5 business units en een eigen label voor data- en IT-specialisten: Talent&Pro is de nummer 1 detacheringsspecialist binnen de financiële dienstverlening.

Onze consultants maken al sinds 1999 het verschil bij de banken, verzekeraars en pensioenorganisaties van Nederland. Hoe we dat doen? Door een gouden formule voor professionele ontwikkeling. Als consultant voer je verschillende opdrachten uit voor financiële instellingen, bouw je aan de Talent&Pro Academy met relevante opleidingen verder aan een ijzersterk cv en krijg je professionele coaching van een eigen People Manager. Strooi er wat van onze work hard, play hard-mentaliteit overheen en je hebt de ideale brug van studie naar een succesvolle loopbaan.

Jaarlijks stromen meer dan driehonderd hoogopgeleide starters vanuit de meest uiteenlopende studierichtingen in bij een van onze business units. Daar ontwikkelen ze zich in twee jaar tijd van Talent naar Pro. En daarna van Pro naar Principal. Hun specialiteit, die bepalen ze zelf. Word je inhoudelijk expert op het gebied van financiële producten? Ga je als processpecialist afdelingen adviseren over slimmer werken? Of zorg jij als (project)manager straks voor de succesvolle uitvoering van verbeterinitiatieven, netjes op tijd en binnen budget? Wij maken het mogelijk, jij gaat het doen.

Welkom bij Talent&Pro!