BESTUUR

51733911_2176767129070055_2049154984552955904_n.jpg

Bas de Vries

VOORZITTER

Hallo, ik ben Bas de Vries, voorzitter van Studievereniging Nexus. Vanuit mijn tijd op de universiteit heb ik gezien wat de impact kan zijn van een studievereniging. Deze ervaring wil ik meenemen naar Nexus, en zo de studievereniging een belangrijk onderdeel maken van het studieleven van studenten bedrijfskunde!

Christiaan Huizenga

SECRETARIS

Mijn naam is Christiaan Huizenga. Ik ben 19 jaar en per 1 oktober jl. actief als secretaris van SV Nexus. Ik heb mijn mede bestuursgenoten leren kennen tijdens het organiseren van de afgelopen fantastische introductie. Na die tijd ben ik in gesprek geraakt met hen over de vereniging en heb ik de functie van secretaris over mogen nemen van Xander. Ik vind het prachtig om onderdeel te zijn van deze vereniging en mij in te zetten voor onze leden. Op naar onder andere veel gezellige borrels en interessante bedrijfsbezoeken!

Robbert Witsiers

PENNINGMEESTER

Hallo allemaal! Mijn naam is Robbert Witsiers, ik ben 21 jaar oud en zal komend jaar actief zijn als penningmeester van SV Nexus. Toen Bas mij op de hoogte bracht van zijn plannen om een studievereniging op te zetten werd ik meteen enthousiast. Ik kijk er erg naar uit om in het komende jaar een actieve en gezellige vereniging op te zetten waarbij ik er als penningmeester voor ga zorgen dat Nexus niet failliet gaat. Ik hoop komend jaar zoveel mogelijk studenten te zien bij een van de vele borrels en activiteiten!

IMG_8249_3.JPG

IMG_8262.jpeg

Xander van Prehn Wiese

COMMISSARIS EXTERN

Mijn naam is Xander van Prehn Wiese, Ik ben momenteel Commissaris Extern bij Nexus. Samen met Bas en Robbert heb ik deze studievereniging opgericht omdat wij dit heel erg miste bij bedrijfskunde. Ik miste voornamelijk de gezelligheid en het contact met bedrijven die een studievereniging met zich mee kan brengen. Denk hierbij aan borrels, maar ook bedrijfsbezoeken en reisjes. Samen met iedereen die actief lid is wil ik er een leuke vereniging van maken waarmee je vooral meer uit je studententijd haalt.

Coline Rougoor

COMMISSARIS INTERN

Hoihoi! Ik ben Coline, 20 jaar jong en zit in het derde jaar van mijn studie. Ik mag met trots zeggen dat ik sinds februari Commissaris Intern ben. Ik heb voor deze functie gekozen omdat ik het super leuk vind om samen met elkaar iets moois te kunnen organiseren en voornamelijk in de vorm van feesten. Ik heb in mijn voorgaande jaren een studievereniging erg gemist daarom zet ik mij nu volledig in om er een mooie vereniging van te maken die (hopelijk) nog jaren zal voort blijven bestaan. En daar heb ik jou voor nodig! Mijn doel als Commissaris Intern is om samen met de Evefebo (Evenementen, feesten en borrels) commissie geweldige borrels neer te zetten en met de introcommissie een spetterende intro voor de nieuwe BK studenten! Verder organiseer ik ook met andere verenigingen fantastische feesten zoals de grandioze cantus die aanstaande donderdag gepland staat!

60463601_2321376821275751_6161825284187226112_o.jpg

Ben je benieuwd naar de werking van het bestuur, wil je weten waar het bestuur mee bezig is of heb je intresse actief lid/bestuur te worden? Spreek ons een keer aan of stuur een mailtje! Dan kan altijd via info@svnexus.nl

Wil je een kijkje in de werking van het bestuur? Dan kan je vaak aanschuiven bij een bestuursvergadering of natuurlijk de agenda en notulen van alle bestuursvergaderingen altijd opvragen!