Welke commissies zijn er?

S.V. Nexus heeft verschillende commissies om de formele en informele activiteiten te organiseren, deze staan hieronder beschreven.

Formele commissie

De formele commissie is verantwoordelijk voor het vinden van bedrijven en organisaties die een (financiële) bijdrage willen leveren aan SV Nexus. Daarnaast zorgen de leden van deze commissie voor het onderhouden van het contact met deze bedrijven en organisaties. Als laatste zorgt deze commissie voor het organiseren van evenementen die onze studenten vooruit zullen helpen bij hun carrière tijdens en na de studie. Denk hierbij aan het organiseren van een stagemarkt en een congres.

Reiscommissie

De reiscommissie is verantwoordelijk voor de reis die van 24 januari tot en met 27 januari 2020 gaat plaatsvinden. Op deze reis zullen verschillende formele en informele activiteiten plaatsvinden.

Evenementencommissie

De evenementencommissie is verantwoordelijk voor de evenementen. Denk bij evenementen aan dingen als een pubquiz, een barbecue of bowlen.

Introcommissie

De leden van de introductiecommissie zijn verantwoordelijk voor alles omtrent de introductieweek. Zij zullen er voor zorgen dat de nieuwe studenten van onze opleiding een onvergetelijke week ervaren die tot in de puntjes verzorgd is. Dit alles gaat in samenwerking met de HAN.

Feest- en borrelcommissie

De feest- en borrelcommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van informele evenementen, feesten en borrels. Iedere maand zal er een toegankelijke borrel georganiseerd worden bij onze stamkroeg BAR2. Daarnaast zullen de grotere feesten periodiek georganiseerd worden.

Galacommissie

SV Nexus heeft zich dit jaar aangesloten bij Glow Student Events, zij hebben 14 februari 2019 een groot gala georganiseerd samen met andere verenigingen. SV Nexus draagt hier ook aan bij door actieve leden werk voor Glow Student Events te laten doen.

Kascommissie

De kascommissie zal 2 tot 3x per jaar het werk van de penningmeester controleren.

Arnhem commissie

Ook willen wij dit jaar een Arnhem commissie, wij zijn van mening dat er in Arnhem meer te halen valt. De Arnhem commissie zal evenementen zoals een borrel of een feest met andere verenigingen organiseren.