Welke commissies zijn er?

S.V. Nexus heeft verschillende commissies om de formele en informele activiteiten te organiseren, deze staan hieronder beschreven. 

Op dit moment zijn de commissies al gevuld maar extra hulp is altijd welkom! Dus wil je alsnog actief lid worden van een van deze commissies? Meld je dan aan! 

Acquisitiecommissie

De acquisitiecommissie is verantwoordelijk voor het vinden van bedrijven en organisaties die een (financiële) bijdrage willen leveren aan SV Nexus. Daarnaast zorgen de leden van deze commissie voor het onderhouden van het contact met deze bedrijven en organisaties.

Introcommissie

De leden van de introductiecommissie zijn verantwoordelijk voor alles omtrent de introductieweek. Jullie zullen er voor zorgen dat de nieuwe studenten van onze opleiding een onvergetelijke week ervaren die tot in de puntjes verzorgd is. Dit alles gaat in samenwerking met de HAN. 

Career events

De leden van de carrière commissie zijn verantwoordelijk voor het organiseren van evenementen die onze studenten vooruit zullen helpen bij hun carrière tijdens en na de studie. Denk hierbij aan het organiseren van een stagemarkt en een congres. 

Evefebo 

De evefebo is verantwoordelijk voor het organiseren van informele evenementen, feesten en borrels. Iedere maand zal er een toegankelijke borrel georganiseerd worden bij onze stamkroeg. Denk bij evenementen aan dingen als een pubquiz, een barbecue of een middagje bowlen. Daarnaast zullen de grotere feesten periodiek georganiseerd worden.

Mediacommissie

De mediacommissie bestaat uit twee creatieve studenten die op verzoek van een van de commissies of het bestuur promotiemateriaal creëren, hiervoor wordt vanuit SV Nexus Adobe Creative ter beschikking gesteld. daarnaast is de mediacommissie verantwoordelijk voor het onderhouden van de social media (Facebook en Instagram). 


Galacommissie

SV Nexus heeft zich dit jaar aangesloten bij Glow Student Events, zij hebben 14 februari een groot gala georganiseerd samen met andere verenigingen. SV Nexus draagt hier ook aan bij door actieve leden werk voor Glow Student Events te laten doen.

Onze partners