Oud bestuur

BESTUUR
2018-2019


Voorzitter
Bas de Vries

Secretaris
Christiaan Huizenga

Penningmeester
Robbert Witsiers

Commissaris Extern
Xander van Prehn Wiese  

Commissaris Intern
Coline Rougoor


51733911_2176767129070055_2049154984552955904_n.jpg
Bas de Vries

VOORZITTER

Hallo, ik ben Bas de Vries, voorzitter van Studievereniging Nexus. Vanuit mijn tijd op de universiteit heb ik gezien wat de impact kan zijn van een studievereniging. Deze ervaring wil ik meenemen naar Nexus, en zo de studievereniging een belangrijk onderdeel maken van het studieleven van studenten bedrijfskunde!

IMG_8227.jpgIMG_8223.jpg

Christiaan Huizenga 

SECRETARIS


Mijn naam is Christiaan Huizenga. Ik ben per 1 oktober jl. actief als secretaris van SV Nexus. Ik heb mijn mede bestuursgenoten leren kennen tijdens het organiseren van de afgelopen fantastische introductie. Na die tijd ben ik in gesprek geraakt met hen over de vereniging en heb ik de functie van secretaris over mogen nemen van Xander. Ik vind het prachtig om onderdeel te zijn van deze vereniging en mij in te zetten voor onze leden. Op naar onder andere veel gezellige borrels en interessante bedrijfsbezoeken!Robbert Witsiers 

PENNINGMEESTER


Hallo allemaal! Mijn naam is Robbert Witsiers en was in 2018-2019 actief als penningmeester van SV Nexus. Toen Bas mij op de hoogte bracht van zijn plannen om een studievereniging op te zetten werd ik meteen enthousiast. Ik kijk er erg naar uit om in het komende jaar een actieve en gezellige vereniging op te zetten waarbij ik er als penningmeester voor ga zorgen dat Nexus niet failliet gaat. Ik hoop komend jaar zoveel mogelijk studenten te zien bij een van de vele borrels en activiteiten!

IMG_8249_3.JPGIMG_8262.jpeg

Xander van Prehn Wiese

COMMISSARIS EXTERN


Mijn naam is Xander van Prehn Wiese, ik ben Commissaris Extern bij Nexus. Samen met Bas en Robbert heb ik deze studievereniging opgericht omdat wij dit heel erg miste bij bedrijfskunde. Ik miste voornamelijk de gezelligheid en het contact met bedrijven die een studievereniging met zich mee kan brengen. Denk hierbij aan borrels, maar ook bedrijfsbezoeken en reisjes. Samen met iedereen die actief lid is wil ik er een leuke vereniging van maken waarmee je vooral meer uit je studententijd haalt.Coline Rougoor 

COMMISSARIS INTERN

Hoihoi! Ik ben Coline en ik mag met trots zeggen dat ik sinds februari 2019 Commissaris Intern ben. Ik heb in mijn voorgaande jaren een studievereniging erg gemist daarom zet ik mij nu volledig in om er een mooie vereniging van te maken die (hopelijk) nog jaren zal voort blijven bestaan. Mijn doel als Commissaris Intern is om samen met de Evefebo commissie (Evenementen, feesten en borrels) geweldige borrels neer te zetten en met de introcommissie een spetterende intro voor de nieuwe BK studenten! Verder organiseer ik ook met andere verenigingen fantastische feesten.

IMG_3961_3.JPG


Onze partners