Over SV Nexus

SV Nexus is dé studievereniging van de opleiding Bedrijfskunde voor Arnhem én Nijmegen. De vereniging is opgericht in 2018 en heeft een actief bestuur. Het bestuur wordt vertegenwoordigd door studenten Bedrijfskunde en zet zich actief in voor haar leden.

‘Nexus’ betekent in het Latijn: verbinding. De studievereniging heeft dan ook als primair doel om studenten, maar ook docenten Bedrijfskunde bij elkaar te brengen en daarmee dus te verbinden.  Dit doet de studievereniging door het organiseren van zowel formele- en informele activiteiten voor haar leden.

Activiteiten

Als studievereniging willen wij de bedrijfskundige theorie verbinden met de beroepspraktijk, hierdoor organiseren wij onder andere bedrijfsbezoeken, netwerkevents en gastcolleges.

Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom organiseren wij ook informele activiteiten, om naast je studie ook lekker te kunnen ontspannen. Zo is er maandelijks een borrel in de Malle Babbe voor onze leden en worden er een aantal keer in het jaar feesten georganiseerd in samenwerking met andere studieverenigingen.

Actief lid worden?

Lijkt het jou leuk om je in te zetten voor SV Nexus en alle activiteiten die zij organiseert? Wil jij weten hoe het is om onderdeel te zijn van een commissie of eventueel het bestuur van dé studievereniging van Bedrijfskunde op de HAN? Hiermee kan je jouw netwerk en cv een aanzienlijke boost geven.

Stuur dan een mail met jouw motivatie en cv naar: info@svnexus.nl

Geïnteresseerd?

Je kunt lid worden door je in te schrijven via het kopje 'lid worden'. De contributie bedraagt slechts €15 per studiejaar en is verder volledig vrijblijvend. Als lid van Nexus profiteer je van vele kortingen op bijvoorbeeld studieboeken, evenementen en feesten.