Nieuws

Inzet goede doelen

Inzet goede doelen

Als bestuur van Nexus willen we zo open mogelijk zijn.

Stichting RAGweek Nijmegen publiceert ook dit jaar weer de ‘Sexy met Stijl’-kalender met foto’s van besturen. Wil jij nou ook je steentje bijdragen aan de goede doelen waar RAGweek zich dit jaar voor inzet? Dat kan!

Dit zal zeker geen kalender zijn die iedereen thuis heeft hangen. Vooral dit jaar niet, want Nexus wil een plekje bemachtigen in deze kalender met een pikante en open, maar stijlvolle foto van het bestuur! Wie wilt dat nou niet in zijn/haar kamer hebben hangen?

Met de kalender steun je de goede doelen ‘Right To Play’ en ‘De Hond kan de was doen’. De kalender zal tussen de 10 en 12 euro kosten. We hebben zo veel mogelijk mensen nodig die deze kalender willen afnemen, zodat we aanstaande zondag 8 november een bod kunnen uitbrengen. Wanneer het bod namelijk hoog genoeg is, wordt deze bijzonder open foto werkelijkheid..

Dus wil jij nou ook zo’n ‘Sexy met Stijl’-kalender met een bijzonder open foto van Rick, Yan Ni, Menno, Maud, Janne en Annabel. Klik hier om de kalender nu aan te schaffen!
 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze partners