Kracht Recruitment

Ontmoet Kracht Recruitment

Kracht Recruitment is een arbeidsbemiddelaar in de bouw en techniek. Wij zijn een specialist in het helpen en begeleiden van technische professionals van een goede naar een betere baan. Dit zodat zij hun carrière naar een hoger plan kunnen tillen. Onze jarenlange ervaring en specialistische marktkennis heeft gezorgd voor een ijzersterk netwerk van opdrachtgevers en een reputatie van specialist bij onze kandidaten, maar wat ons echt uniek maakt is onze filosofie: "Werken vanuit Kracht". Dat is doen waar je goed in bent én doen wat je leuk vindt.

Je kunt ons omschrijven als een dynamische en snelgroeiende organisatie waarin werkplezier, professionaliteit, kwaliteit en resultaat hand in hand gaan. In onze organisatie staat het principe 'work smart, play hard' centraal. Dat met resultaat, want in 2021 hebben we voor de vierde keer op rij een FD Gazellen Award gewonnen en daarmee behoren we tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland! Bij ons heerst er een topsport cultuur en kom je terecht in een 'winning team'. Hard werken, successen boeken en hard genieten dat is waar Kracht voor staat. Oja, én wij durven successen groots te belonen! 

Ben jij iemand die elke dag het beste uit zichzelf én het team wil halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Kracht praten we over kansen en ambities. Problemen zien wij als uitdagingen en die zetten we om in mogelijkheden. We zijn eager-to-learn, maar bovenal gericht op het resultaat voor onze kandidaten en opdrachtgevers. Een winning team zijn, dat doe je samen en daarom helpen we elkaar, dagen we elkaar uit, dragen we kennis over, gunnen we elkaar succes en motiveren we elkaar. Naast presteren en het bereiken van onze doelen genieten we van de weg naar ontwikkeling. Maar, bij succes hoort ook falen, vallen en weer opstaan. Juist daarin helpen en begeleiden we elkaar.

Wil jij onderdeel zijn van ons team? Bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op!

Trotse hoofdsponsor van Nexus sinds 2022.