IIIe Bestuur

Bestuur 
2020-2021

Voorzitter
Rick Messing

Secretaris
Yan Ni Giskes

Penningmeester
Menno Sampers

Vicevoorzitter
Maud Koetsier

Commissaris Intern
Janne Weustenenk

Commissaris Extern 
Annabel Lentz

IMG_5246_2.jpg

Van links naar rechts: Annabel Lentz, Yan Ni Giskes, Rick Messing, Menno Sampers, Maud Koetsier, Janne Weustenenk


Rick_gilet.jpg

Rick Messing - Voorzitter

Graag stel ik mijzelf voor, mijn naam is Rick Messing en ik heb in het jaar 2020-2021 met veel plezier als voorzitter binnen deze vereniging gewerkt. Mijn voornaamste taken waren het leiden van de wekelijkse bestuursvergaderingen, het voorzitten van de ALV en het vervullen van een algemene controlerende functie.

Een van mijn belangrijkste prestaties was het realiseren van een inhoudelijke vak wijziging, wat de vereniging verder heeft geholpen in haar ontwikkeling. Daarnaast ben ik trots op de continuïteit die wij hebben kunnen waarborgen, ondanks de uitdagende omstandigheden die zich wereldwijd hebben afgespeeld.

Samen met mijn bestuursgenoten heb ik ook veel interne processen herzien, wat heeft geleid tot een efficiëntere werking van de vereniging. Al met al was dit een waardevolle ervaring die ik iedereen zou aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Rick Messing


Yan Ni Giskes - Secretaris

Hallo allemaal! Mijn naam is Yan Ni, 21 jaar oud en tweedejaars student van Bedrijfskunde. Naast het studeren zocht ik een nieuwe uitdaging, welke ik gevonden heb in mijn functie als secretaris in het derde bestuur van sv Nexus. Met veel enthousiasme ga ik mij komend jaar inzetten voor de vereniging. Mijn verantwoordelijkheden zullen bestaan uit de formele communicatie vanuit de vereniging, denk hierbij aan de maandelijkse nieuwsbrief What’s Nex’, het notuleren tijdens de bestuursvergaderingen en de ALV’s en het ondersteunen van mijn bestuursleden. Ik heb onwijs veel zin om samen met de leden en mijn bestuursleden er een onvergetelijk jaar van te maken. Ondanks de huidige situatie gaan we het maximale eruit halen en Nexus laten groeien, zodat we nog meer mensen met elkaar mogen verbinden. Mocht je ooit vragen of tips hebben, stuur me een berichtje of spreek me aan! Ik zie je graag op een van onze activiteiten! 

Yan_Ni_gilet.jpg


Menno_gilet.jpg

Menno Sampers - Penningmeester

Hallo allemaal! Mijn naam is Menno Sampers 22 jaar oud en tweedejaars student. Met trots mag ik gedurende het schooljaar 2020-2021 het penningmeesterschap op me nemen binnen deze mooie vereniging. Mijn functie in één zin: ervoor zorgen dat het financiële hart van Nexus zo gezond en stabiel mogelijk is en blijft. Denk hierbij aan het opstellen van een begroting, inkomsten en uitgave monitoren en facturen betalen/opstellen. Nexus is de perfecte connectie tussen school en je nieuwe (professionele) netwerk. Meld je aan als lid, geniet van unieke formele en informele activiteiten en ontmoet nieuwe mensen. Hopelijk tot snel!   


Maud Koetsier - Vicevoorzitter

Hoi allemaal! Mijn naam is Maud Koetsier, derdejaars student en ik ga aankomend studiejaar de functie Vicevoorzitter bekleden. Dit jaar staat de groei van Nexus en vergroten van naamsbekendheid voor mij centraal, hier wil ik samen met de anderen keihard voor werken. Ik heb als Vicevoorzitter een ondersteunende functie voor de andere bestuursleden, ik zal hen dan ook bijstaan waar mogelijk. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de Arnhem en mediacommissie en houdt mij daarnaast bezig met de merchandise. Ondanks Covid-19 gaan we ons samen inzetten voor nóg een mooi jaar met deze vereniging. Met veel enthousiasme ga ik deze nieuwe uitdaging aan!

Maud_gilet.jpg


Janne_gilet.jpg

Janne Weustenenk - Commissaris Intern

Heehallo! Ik ben Janne Weustenenk, 21 lentes jong en de trotse Commissaris Intern van Nexus. Ik heb het afgelopen jaar veel toffe momenten mogen meemaken en veel nieuwe mensen mogen leren kennen. Nu is het mijn beurt om vanuit de functie van Intern aan een onvergetelijk jaar te gaan bouwen, samen met alle leden natuurlijk! 

Als Commissaris Intern ben ik verantwoordelijk voor alle informele evenementen: Samen met de feesten- en borrelcommissie proberen de leukste borrels neer te zetten, met de evenementencommissie die ene gezellige muziekbingo te organiseren, met de introcommissie een onvergetelijke introductie voor de nieuwe bedrijfskundestudenten te creëren en met de reiscommissie proberen de ervaringen van Lissabon te overtreffen. 

Mocht je vragen hebben over Nexus, graag een keer mee willen lopen bij één van onze commissies of andere vragen hebben, voel je vrij om me aan te spreken als je me ziet lopen! 

Dan hoop ik dat we elkaar snel weer mogen zien op één van de Nexus-evenementen! 

Annabel Lentz - Commissaris Extern

Hoi allemaal! Ik ben Annabel, 21 jaar en zit in het tweede jaar van de opleiding bedrijfskunde. Afgelopen jaar heb ik bij Nexus een onvergetelijk jaar gehad. Zo heb ik bij verschillende commissies mijn steentje mogen bijdragen, veel nieuwe mensen leren kennen en veel leuke en mooie momenten mogen meemaken! Dit jaar vervul ik vol enthousiasme de functie van de commissaris extern in het derde bestuur van sv Nexus.  

Als commissaris extern ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van de formele activiteiten samen met de formele commissie. Daarnaast ook het werven van sponsoren, het onderhouden van het netwerk en samenwerken met externe bedrijven. De extra uitdaging dit jaar is dan ook ondanks de Covid-19 het neerzetten van een mooi en leerzaam jaar voor onze leden en mijn medebestuursleden. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging! 

Mocht je vragen, tips of interesse hebben schroom niet om mij te contacten! Ik hoop je snel te zien op een van onze evenementen, of om je te ontmoeten voor een praatje en een kop koffie!


Annabel_gilet.jpg