Maak kennis met 4PS

Werken bij 4PS

Werken bij 4PS betekent werken bij een ambitieuze, groeiende organisatie waar volop ruimte is voor (persoonlijke) ontwikkeling. Met meer dan 350 collega's biedt 4PS een dynamische omgeving waar jouw intrinsieke motivatie de drijvende kracht is. We hebben drie kernwaarden die wij koesteren: je hart volgen, je verdiepen en vernieuwen. Bij 4PS geloven we dat waar je hart ligt, energie ontstaat.

Wat doet 4PS?

4PS maakt, implementeert en onderhoudt de beste ICT voor de wereldwijde Bouw, GWW en Installatietechniek. Met ons team van professionals werken we dagelijks aan toepassingen die onze klanten onderscheiden. Onze missie? De bouwsector verbeteren met innovatieve business software en onze klanten een voorsprong geven. We zijn voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen, bouwend op het platform van Microsoft Dynamics. Bij 4PS anticiperen we op de nieuwste trends en vertalen deze naar slimme, praktische toepassingen. Bij ons is 'morgen' altijd beter dan 'vandaag'.

Start je carrière met ons Traineeship

Sta je aan het begin van je carrière en wil je jezelf zowel professioneel als persoonlijk ontwikkelen? Ons traineeship geeft jou een vliegende start in de wereld van IT. Bij 4PS bouwen we samen aan jouw toekomst, waar leren en werken hand in hand gaan. Als trainee word je opgeleid tot Consultant en ga je aan de slag met het analyseren van de behoeften van onze klanten, adviseren over passende oplossingen en het begeleiden van organisaties bij de implementatie van onze innovatieve ERP-software. Zo help je bedrijven om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en hun concurrentiepositie te versterken.

Ontdek meer over werken bij 4PS

Wil je meer weten over werken bij 4PS en de kansen die op jou wachten? Neem een kijkje op onze website: www.werkenbij4ps.nl. Wie weet spreken we elkaar snel!