Commissies

Wat zijn commissies?

Studievereniging Nexus organiseert gedurende het jaar allerlei informele en formele evenementen voor haar leden. Deze worden per categorie georganiseerd door desbetreffende commissie. Ieder jaar worden deze commissies opnieuw aangesteld en ieder lid van Nexus kan zich aanmelden voor een commissie. Onder de pagina 'commissies' kan je zien welke commissies er allemaal zijn en wordt er per commissie nog een extra uitleg gegeven op een aparte pagina.

Waarom commissiewerk doen?

Actief lid zijn voor Nexus is een verrijking van je studententijd. Je leert allerlei nieuwe mensen kennen waarmee je iets gaat organiseren en taken uitvoeren. Hierdoor leer je een hoop nieuwe dingen die goed van pas komen binnen en buiten je studie. Daarnaast kom je in contact met andere bedrijven waardoor je daar ook weer veel van leert. Buiten dat je er een hoop van leert, is het vooral ook heel leuk!


IMG_1491.jpg

Hoe meld ik me aan?

Heb je interesse in een van de commissies? Stuur dan een mailtje naar info@svnexus.nl en vermeld hierin je eerste en tweede keus en geef een motivatie waarom jij de geschikte persoon bent voor een rol binnen een van de commissie.


Studievereniging Nexus heeft verschillende commissies om de formele en informele activiteiten te organiseren, deze staan hieronder beschreven.


Alumnicommissie

Ook is er nu een commissie bezig voor onze alumni. De eerste leden van Nexus zijn afgelopen jaar al afgestudeerd. Ook voor hen willen we nog iets betekenen. Denk jij een goed idee te hebben voor deze commissie? Mail dan naar info@svnexus.nl

EveFeBocommissie 

De evenmeneten, feest- en borrelcommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van informele evenementen, feesten en borrels. Iedere maand zal er een toegankelijke borrel georganiseerd worden bij onze stamkroeg BAR2. Daarnaast zullen de grotere feesten periodiek georganiseerd worden. Ook is de commisie verantwoordelijk voor het organiseren van evenmenten zoals: lasergamen, barbecueën en minigolf

Formele commissie

De formele commissie is verantwoordelijk voor het vinden van bedrijven en organisaties die een (financiële) bijdrage willen leveren aan Nexus. Daarnaast zorgt deze commissie voor het organiseren van evenementen die onze studenten vooruit zullen helpen bij hun carrière tijdens en na de studie. Denk hierbij aan het organiseren van een stagemarkt, lezingen, trainingen en een congres.

Introcommissie

De leden van de introductiecommissie zijn verantwoordelijk voor alles omtrent de introductieweek. Zij zullen er voor zorgen dat de nieuwe studenten van onze opleiding een onvergetelijke week ervaren die tot in de puntjes verzorgd is. Dit alles gaat in samenwerking met de HAN. 

Kascommissie

De kascommissie controleert 2 à 3 keer per jaar het werk van de penningmeester. Het gaat hierbij om het jaarrekening en het financieel jaarverslag. De kascommissie onderzoekt de financiële informatie, de naleving van wettelijke bepalingen en de risico's. Check, check, dubbelcheck. 

Lustrumcommissie

Dit jaar is het zo ver: het eerste Nexus Lustrum! De lustrumcommissie is verantwoordelijk voor alles wat met het lustrum te maken heeft, zoals de organisatie van de lustrumweek.

Mediacommissie

Sinds het huidige studiejaar hebben wij een media commissie geïntroduceert. Deze commissie houdt zich bezig met het ontwerpen van al het promotiemateriaal, het maken van foto’s tijdens activiteiten en het schrijven van pakkende teksten. De marketing van de vereniging ligt bij hun. 

Reiscommissie

De reiscommissie is verantwoordelijk voor de studiereis. 3 jaar geleden vond deze plaats van 24 t/m 27 januari in Lissabon! Op deze reis vonden verschillende formele en informele activiteiten plaats. Klik hier voor de aftermovie van de reis.


Lijkt het jou leuk om commissiewerk te doen? Stuur dan een mailtje naar info@svnexus.nl en vermeld hierin je eerste en tweede keus en geef een korte motivatie waarom jij de geschikte persoon bent voor een rol binnen een van de commissies. 

Onze partners