Commissies

Wat zijn commissies?

Studievereniging Nexus organiseert gedurende het jaar allerlei informele en formele evenementen voor haar leden. Deze worden per categorie georganiseerd door desbetreffende commissie. Ieder jaar worden deze commissies opnieuw aangesteld en ieder lid van Nexus kan zich aanmelden voor een commissie. Op de pagina 'de commissies' kan je zien welke commissies er allemaal zijn en wordt er per commissie nog een extra uitleg gegeven op een apart pagina.

Waarom commissiewerk doen?

Actief lid zijn voor Nexus is een verrijking van je studententijd. Je leert allerlei nieuwe mensen kennen waarmee je iets gaat organiseren en taken uitvoeren. Hierdoor leer je een hoop nieuwe dingen die goed van pas komen binnen en buiten je studie. Daarnaast kom je in contact met andere bedrijven waardoor je daar ook weer veel van leert. Buiten dat je er een hoop van leert, is het vooral ook heel leuk!

Hoe meld ik me aan?

Heb je interesse in een van de commissies? Stuur dan een mailtje naar info@svnexus.nl en vermeld hierin je eerste en tweede keus en geef een motivatie waarom jij de geschikte persoon bent voor een rol binnen een van de commissie.

Onze partners