Blisss Software

Ontmoet Blisss Software

Waar Blisss in 2006 begon als startup is de organisatie in de afgelopen jaren gegroeid naar een modern softwarebedrijf met een sterk bedrijfskundig karakter. Vanuit Nijmegen ontwerpt en implementeert Blisss ERP- en CRM-systemen voor uiteenlopende klanten, voornamelijk uit de groothandel en productie.

De S’en van Blisss staan voor samen, stapsgewijs, succesvol. Deze tekenen de simpele en effectieve aanpak van de organisatie. Doordat het de focus legt op behapbare sprongen, nauw samenwerkt met klanten en gericht is op succes, weet Blisss keer op keer een succesvolle implementatie te realiseren.

Blisss als trots Microsoft-partner

Wat het Blisss-Microsoft-partnerschap zo succesvol maakt is dat Blisss kleinschaligheid en nauw contact combineert met de kennis van ’s werelds meest vooraanstaande softwarespecialist. Blisss krijgt namelijk toegang tot de zeer professionele ‘Microsoft Dynamics’ applicatie en kan bedrijven, in tegenstelling tot Microsoft, echt begeleiden in het gebruik ervan. Blisss helpt voornamelijk groothandels, productiebedrijven en zakelijke dienstverleners bij de implementatie van de ERP-software Business Central http://www.blisss.nl/business-central.

Meer weten over Blisss?

Ben jij na het lezen van Blisss’ bedrijfsprofiel enthousiast geworden over de organisatie en wil je graag meer over hen te weten komen? Dan heb je geluk! Blisss opent namelijk twee keer per jaar zijn deuren om jou meer te vertellen over het werk wat ze doen. Meer informatie over de volgende inhousedag vind je op https://blisss.nl/agenda/inhousedag.

Verder staat Blisss altijd open voor nieuwe collega’s of stagiairs. Meer informatie over de beschikbare vacatures kan je vinden op https://werkenbijblisss.nl/.

Trotse hoofdsponsor van Nexus sinds 2023.