Alumni-evenement

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
29 sep. 2022 19:00 - 22:00
Locatie
Café Faber

Alumni-evenement

Op 29 september organiseert studievereniging Nexus haar allereerste alumni evenement.
Ben je net afgestudeerd aan de opleiding Bedrijfskunde aan de HAN of al 5 of 10 jaar geleden? Iedereen is welkom! Dus wil jij graag je oud-studiegenoten weer zien, nieuwe connecties maken én iets nieuws horen/leren? Dan zien wij jou graag 29 september 2022 op ons allereerste alumni evenement. De inloop start vanaf 18:30 en om 19:00 gaan we beginnen.

We zullen starten met twee inspirerende sprekers. Als eerste Erik van Doorn, hij richtte in 2000 zijn eerste bedrijf ICreative op. Inmiddels is dit uitgegroeid tot 4CEE met in totaal 5 dochterondernemingen. 4CEE is een groep gespecialiseerde IT-bedrijven die met slimme softwareoplossingen de administratieve lasten van organisaties omlaag brengt. Erik van Doorn zal ons deze avond meenemen in de wereld van het ondernemerschap.
Daarna zal Michiel Segers ons een inkijkje geven in de wereld van corporate finance. Als mede-eigenaar van VWG corporate finance zal hij ons meenemen in de wereld van bedrijfsovernames. VWG corporate finance houdt zich bezig met fusies, overnames, waardebepalingen en financieringen. We zullen de avond afsluiten met een borrel waar iedereen de gelegenheid wordt gegeven om weer bij te kletsen met je oud-studiegenoten of om juist weer nieuwe connecties te maken.

Ben jij erbij? Je kan je direct aanmelden via onderstaande link:

Aanmelden voor alumni-evenement