Start jouw carrière bij BDO

Kom leren en werken of werken en doorstuderen

Volg jij een hbo- of wo-opleiding accountancy, bedrijfseconomie, bedrijfskunde, fiscaal recht of fiscale economie of ben je net afgestudeerd? Wil je werken bij een succesvol kantoor maar vind je een fijne werksfeer net zo belangrijk? Kom dan bij BDO! Met 2600 professionals zijn we groot genoeg om kansen te krijgen en klein genoeg om ze te creëren. We hebben mooie internationale klanten, maar zitten gewoon bij jou om de hoek. Bij ons kun je stagelopen, afstuderen of werken en doorleren. Ontdek jouw kansen voor de beste start van je carrière.

BDO is dé plek om echt goed te worden in je vak. Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en al snel klantcontact. Je werkt niet op slechts één grote klant, maar kunt rekenen op een gevarieerd klantenpakket. We zijn een internationale, multidisciplinaire organisatie met een sterke regionale betrokkenheid. Die combinatie maakt ons uniek. Waar je ook woont, er is altijd wel een mooie BDO vestiging in de buurt. 

Jij bepaalt je eigen carrière

En wat je ook wilt bereiken: wij volgen jouw pad. Wil je je specialiseren binnen je vakgebied? Of ben je een echte generalist die zijn kwaliteiten juist breed wil inzetten? Samen bekijken we in welke richting jouw talenten het beste tot hun recht komen. En of je nu bij ons als meewerk-, afstudeerstagiair, werkstudent of starter aan de slag gaat, bij BDO draai je vanaf dag één mee in een team met ervaren collega’s.

Kies voor een meeloopstage

Ben jij een ambitieuze student accountancy, bedrijfseconomie (Finance & Control) of bedrijfskunde? Dan kun je bij ons stage lopen. In wat voor wereld kom je terecht? Wat doet een accountant of auditor de hele dag? Tijdens jouw stage ga je dit ontdekken onder begeleiding van een ervaren BDO’er. Ook mag je meedoen aan onze Startersacademie en landelijke introductiedag voor nieuwe collega’s.

Jouw kansen als werkstudent

Doe je een wo-opleiding zoals accountancy, bedrijfskunde, fiscaal recht of fiscale economie en wil je relevante werkervaring opdoen? Werk dat van toegevoegde waarde is voor jouw carrière na je studie? Word dan werkstudent! De ideale manier om te ontdekken of je het werk leuk vindt. En natuurlijk om erachter te komen of BDO bij jou past. 

Jouw kansen als afstudeerstudent

Je kunt bij ons je scriptie of afstudeeronderzoek uitvoeren onder begeleiding van een ervaren collega. Daarnaast werk je mee aan klantopdrachten zodat je de afdeling, werkzaamheden en medewerkers leert kennen. Voor jouw scriptie krijg je een ‘buddy’ van BDO die zelf nog niet zo lang geleden een scriptie heeft afgerond. Succes verzekerd!

Start je carrière als starter 

Net afgestudeerd? Dan word je bij BDO zeer goed begeleid en kun je rekenen op persoonlijke aandacht. Dat merk je al vanaf dag één. We verzorgen een goede introductiedag, je neemt deel aan verschillende onboardingsprogramma’s en leert je collega’s kennen tijdens leuke activiteiten. En speciaal voor BDO’ers onder de 31 is er Jong BDO. Op onze regionale en landelijke evenementen komen honderden jonge BDO’ers af. Jong BDO is er om in contact te komen met collega’s van andere afdelingen en kantoren door middel van leuke activiteiten. Daarnaast biedt Jong BDO de mogelijkheid te sparren, te netwerken en de Raad van Bestuur scherp te houden.

Zien we je snel?

Zin om jouw carrière te starten bij het beste kantoor voor jou? Neem dan nu contact op met de Campus Recruiter in jouw buurt. Liever eerst de sfeer proeven? Check onze Instagram of kom naar een event