Formeel evenement: De relaxte ondernemer

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
1 nov. 2022 19:00 - 21:00
Locatie
Lindeberg - Ridderstraat 23, Nijmegen

Formeel evenement: De relaxte ondernemer

Ben jij benieuwd hoe je goed en relaxt kan ondernemen? Dan zien wij jou graag 1 november a.s. in de Lindenberg. De inloop start vanaf 19:00 en om 19:30 gaan we beginnen. De relaxte ondernemer Alexander Heine en Sprout 25 ondernemer Elyon Kingishi komen samen spreken over hoe je relaxt en goed kan ondernemen.

Alexander Heine komt vertellen over hoe hij alles meemaakte als ondernemer. Hoe vind je de balans tussen een onderneming en privéleven. In zijn boek de relaxte ondernemer geeft hij tips over zijn ervaringen in de ondernemerswereld. Zijn geheim om nooit op te geven. Alexander is directeur/business owner van vijf ondernemingen namelijk: Zorg & Coaching Noord-Nederland, Ottema & Zwart, Eva, GPTRAVEL.NL en Ondernemersgeest. Samen zijn ze bekend van de onderneming Eva Carrièrezorg/Professionals en de podcast ondernemersgeest. Elyon startte op 22 jarige leeftijd de onderneming Eva. Eva is hard gegroeid wat hem een plek opleverde in de Sprout 25. Elyon komt vertellen over hoe hij op jonge leeftijd een succesvolle onderneming is gestart.


We zullen de avond afsluiten met een borrel waar iedereen de gelegenheid wordt gegeven om weer bij te kletsen of om juist weer nieuwe connecties te maken.
 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze partners